We gaan niet naar Cambuur


Alweer is er een Burgemeester die onder het motto “jullie veiligheid is niet te garanderen” ons een verplichte buscombi oplegt. Deze keer gaat het om de Burgemeester van Leeuwarden.

Naast het opleggen van deze verplichte buscombi speelt uiteraard ook nog het verre van ideale tijdstip van de wedstrijd tussen één van de meest zuidelijkste clubs en één van de meest noordelijkste clubs in Nederland. Een wedstrijd om 18.45 uur op een woensdagavond maakt het voor de PSV-fans sowieso al heel erg moeilijk om daar naar toe te gaan.

We hebben de lokale driehoek nog verzocht om ook een (beperkte) autocombi toe te laten. PSV is tenslotte al jaren geen regionale club meer en heeft fans over het hele land verspreid. Zodoende zouden de PSV-fans nog enigszins tegemoet kunnen komen, qua reismogelijkheden en beperking van de reistijd. Maar ook daar bleek men niet toe bereid.

Wederom zijn PSV-fans de dupe van problemen die zij zelf niet veroorzaken of ook nog maar kunnen beïnvloeden. Goed gedrag van PSV-fans bij uitwedstrijden wordt nog steeds niet beloond!

De combinatie van dag, tijd, reistijd én de verplichte vervoerswijze heeft ons doen besluiten om dan maar weer eens een duidelijk signaal af te geven en niet naar Leeuwarden te gaan. Genoeg is genoeg!

Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united