Voetbalwedstrijd PVDA tegen PSV Fans United


Abdellah (Appie) organiseert in het kader van zijn persoonlijke campagne (pvda lijst 1 plaats 16) een voetbalwedstrijd tegen de supporters van PSV Fans United. Het idee is ontstaan doordat Appie (zelf seizoenkaarthouder) ook supporter is van PSV. De supporters worden vaak door de politiek geassocieerd met geweld en hooliganisme. Men is bang voor hen. Appie wil graag deze supportersgroep voor het voetlicht zetten en laten zien dat deze supporters ook een gezicht hebben.

 

De betrokkenheid die deze supporter bij onze club PSV hebben is ongekend. In weer en wind en naar alle uiteinde van de wereld volgen ze ‘ons clupke’. Op de geuzennaam ‘Boeren’ zijn we trots. De passie die men heeft en de draagkracht om na een nederlaag weer het hoofd fier te houden en de boel aan te moedigen toont de veerkracht van onze supporters en bij een overwinning ook op gepaste wijze dit tot zich nemen; Eindhoven kan daar trots op zijn.

 

Het idee is omarmd door de PVDA en willen er graag hun medewerking aan verlenen. De voorwaarde die Appie eraan heeft gegeven is dat dergelijke wedstrijden (in de toekomst mogelijk in een toernooivorm) , voortgezet wordt. Het mag geen verkiezingsstunt zijn. De harde voorwaarde is meegenomen in zijn activiteitenplan voor de komende jaren en blijft hij er verantwoordelijk voor. Appie heeft de belofte gedaan, met of zonder zitting in de Raad, de activiteit in samenwerking met PSV Fans United voort te zetten in het wijkgebeuren waar hij reeds jaren actief is. Getuige de positiviteit  van dit evenement zal het een groeimodel zijn waar menig Eindhovenaar en zeker PSV-supporter naar uit zal kijken. 

 

Zaalvoetbalwedstrijd PVDA ----- PSV Fans United
Wanneer :  zaterdag 8 maart 2014
Waar: Sporthal Strijp (ingang voetbalclub Brabantia (Rijstenweg)
Van 15:00-17:00 uur
Bezoekers van harte welkom.

 

In overleg met PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers is er gesproken over deelname van mogelijk twee PSV Fans United-teams. Dat zou prettig zijn om het competitie-element hoger te krijgen.

 

Voor meer informatie:
Appie 06-23297156 (dagelijks te bereiken) Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united