Sfeeractie PSV Fans United voor Andrés Guardado


Voor aanvang van PSV-FC Groningen was er een sfeeractie van PSV Fans United op de westtribune. De sfeeractie was bedoeld voor de Mexicaanse PSV-middenvelder Andrés Guardado die het in zijn eerste seizoen bij PSV prima doet. Afgelopen week zou er al een principeakkoord zijn gesloten met PSV dat hij wil blijven.

 

Door dat akkoord moesten wij de tekst op het doek aanpassen omdat de voorbereiding voor de actie al eerder in gang was gezet.  De Spaanse tekst die op het spandoek staat betekend zoiets als: Andrés Guardado, onze Mexicaanse gouden adelaar hoort bij PSV. Ons huis is jouw huis, Andrés. Naast de tekst hadden we natuurlijk de bordjesactie in de kleuren van de Mexicaanse vlag. Ook hadden we zowel boven als onder op west in het witte deel van de actie een doek met de adelaar en slang zoals die ook op de vlag is afgebeeld. Op het spandoek stonden verder het logo van PSV Fans United, twee portretfoto's van Guardado en de Mexicaanse vlag.

 

Wij danken de mensen die de tekst hebben vertaald, de bordjes hebben klaargelegd, het spandoek hebben opgehangen en de fans op de westtribune. Verder danken we PSV en Pics United voor de medewerking.

 

EENDRACHT MAAKT MACHT!!


Video afkomstig van YouTube gebruiker LighttownEindhoven
LighttownEindhoven is onderdeel van PSVworld


Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united