PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker


Door het 0-0 gelijkspel van Feyenoord bij Ajax is PSV nu koploper met 6 punten voorsprong op de Amsterdammers. PSV dat zelf in Leeuwarden van Cambuur had gewonnen heeft zodoende een riantere voorsprong. Op de 1-2 overwinning was eigenlijk weinig af te dingen ondanks dat Cambuur in de eerste helft wat sterker oogde. Zij kregen 2 goede kansen terwijl Depay in de 2de minuut een voetlengte te kort kwam om de score te openen.

 

De doelpunten van PSV kwamen op naam van Wijnaldum en Depay. De Jong die wederom hard werkte viel vlak voor tijd uit met een hoofdwond. Waarschijnlijk is hij er zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II gewoon weer bij. Dat Cambuur vlak voor tijd uit een vrijeschop de 1-2 binnenschoot maakte het duel niet meer spannend. Het voetbal van PSV was zaterdagavond niet altijd groots, maar de 3 punten zijn het belangrijkste.

 

Kom op PSV!!PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker PSV op 6 punten voorsprong na gelijkspel in Klassieker
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united