PSV neemt fans in de maling


Als er berichten over PSV naar buiten komen hoef je niet te wachten tot de eerste mails met vragen binnen komen. Ook de telefoon stond vrijdag tot laat roodgloeiend. Wat is er groter nieuws als dat “onze”  Guus (Hiddink, red) de technisch staf komt assisteren en adviseren. Dit houdt naar onze mening wel in dat men via een omweg laat blijken dat de huidige PSV-trainer Cocu te vroeg aan een topclub is begonnen. Hierover heeft PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers nog met technisch directeur Marcel Brands ge-sms’t.

Bovers vroeg daarin aan Brands: “ als Cocu het zo goed doet waarom val je dan terug op Hiddink, wie neemt nu  wie in de maling”? Wij vragen ons daarom ook af of Cocu nog wel de juiste man is voor aankomend seizoen. Brands antwoordde: “ Met de ervaring van Guus kunnen we onze coaches nog beter maken. Phillip heeft het net als Ernest in zich om top te worden en misschien kunnen we hiermee het proces versnellen. En voor PSV kan dat niemand beter dan Guus”. 

 

Natuurlijk vindt PSV Fans United het ook een goede zet om Hiddink aan te stellen, maar had het dan in de winterstop gedaan. Dat verhaaltje dat in de media circuleert dat het kwam omdat Hiddink met zijn knieoperatie zat vinden we een beetje kort door de bocht. Tijdens de revalidatie daarvan kun je toch op zijn minst alvast wat videobeelden analyseren van trainingen en wedstrijden. Maar goed achteraf is altijd makkelijk praten. Hoe het werkelijk in elkaar steekt weten alleen de hoofdrolspelers.PSV neemt fans in de maling PSV neemt fans in de maling PSV neemt fans in de maling
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united