PSV Fans United organiseert Harry van Raaij Cup 2015


Zaterdag 10 januari 2015 is het weer zover. De jaarlijkse editie van het door PSV Fans United georganiseerd zaalvoetbaltoernooi om de Harry van Raaij Cup wordt dan gespeeld. De vorige editie werd gewonnen door een team met veelal jeugdige fans uit Eindhoven en omgeving. Zij onttroonden ’T Kraaijennest uit Urk, wat in 2013 de Cup en eerste prijs meenamen. Fans uit alle windstreken strijden dus om de prijzen.

Het toernooi begint om 11.00 uur in sporthal Tivoli te Eindhoven. Harry van Raaij, die al jaarlijks de prijsuitreiking doet, is natuurlijk voor deze editie weer uitgenodigd om de prijzen te overhandigen. Wie wint dit jaar de eerste prijs? Op de foto zie je PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers met een voorbeeld van de eerste prijs voor de 2015-editie. De toegang tot het toernooi is voor PSV-fans gratis.

Aansluitend wordt in Stadionbar De Aftrap een Nieuwjaars borrel georganiseerd. De organisatie is in handen van PSV Fans United en de eigenaar van De Aftrap, Hans de Kruyff. Vanaf 19.00 uur kun je daar terecht. Entree 25 euro (inclusief bier, fris, mixdranken en wijn). Bij een drankje hoort ook een hapje, dus zal er die avond met diverse soorten gratis snacks worden rondgegaan.Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united