PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda"


“Niemand wint in Breda” is een lied wat de NAC-fans graag zingen als hun tegenstander in het Rat Verlegh Stadion punten laat liggen. Het dan rond gaan lopen met gele vlaggen met de tussenstand/uitslag is ook hun handelskenmerk. Gelukkig gebeurde dinsdagavond van dat alles niks richting de PSV-fans. PSV won dik verdiend met 0-2 en kan op haar gemak gaan kijken wat Feyenoord en Ajax ervan gaan maken. Bij hen moet toch onderhand het lood in de schoenen zakken.

 

De wedstrijd stond na 29 seconden al op zijn kop. En ja hoor, wederom was er een Blommetje wat de aandacht op zich vestigde. Na in het verleden al een keertje in de uitwedstrijd bij Twente Strootman rood te geven en dit seizoen Brenet bij Heerenveen-uit, was het nu Willems die de pineut was van een Blommetje. Een actie van Willems, die gevaarlijker leek dan die was, werd door Blommetje met direct rood bestraft. Tegenstander Swerts, die overigens niet geraakt werd, viel als een stervende zwaan neer. Na afloop vond diezelfde Swerts dat hij geen matennaaier was. Nou Swerts dat vinden wij ook niet, want de PSV’ers waren je maten al niet en zullen dat ook nooit worden! Dit alles gebeurde voor de neus van de 4de official die waarschijnlijk net een vuiltje uit zijn oog aan het verwijderen was.

 

Door die snelle rode kaart liet PSV zich niet van de wijs brengen en zette NAC voortdurend onder druk. Dat men hierbij soms wat te gehaast was en te slordig, kun je ook overijverig noemen. Na de pauze kwam alles goed door doelpunten van Depay en Wijnaldum. Onze complimenten gaan uit naar PSV die zich niet gek hebben laten maken! Ja,ja, dat mag ook weleens gezegd worden door PSV Fans United…

 

EENDRACHT MAAKT MACHT!!PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda" PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda" PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda" PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda" PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda" PSV-fans: "hoezo, niemand wint in Breda"
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united