Bennekel Boys winnen Harry van Raaij Cup 2015


De Bennekel Boys hebben voor de vijfde keer het toernooi om de Harry van Raaij Cup gewonnen. Zij nemen de wissel cup over van het teleurstellende BWND dat vorig seizoen verrassend wist te winnen. De Bennekel Boys, met hun roots uit de probleemwijk De Bennekel, versloegen in een bloedstollende finale De Zaak uit Valkenswaard. Hoogstaand voetbal in de finale, maar dat kan ook niet anders als er enkele eredivisie-zaalvoetballers meedoen.

 

Het zaal team T Kraaijennest uit Urk werd derde door Pens United te verslaan. De man naar wie sinds 2001, het oprichtingsjaar van PSV Fans United, het zaalvoetbaltoernooi is vernoemd, Harry van Raaij, arriveerde rond half 5 in de zaal. PSV Fans United verraste Van Raaij door een spandoek met het portret van Van Raaij inclusief Cup met aan beide kanten het logo van de organisator in de zaal te hebben opgehangen.
Het doek was 10 meter breed en 3 meter hoog. De oud-voorzitter van PSV waardeerde het doek enorm en genoot er zichtbaar van. Hij haalde zijn telefoon uit zijn zak om er een foto van te maken. PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers nam het toestel van Van Raaij over zodat hii met zijn doek zelf op de foto kon. Ook de aanwezige toeschouwers en spelers vinden het een mooi spandoek.

 

Omstreeks half zeven verrichtte Van Raaij de prijsuitreiking en daarna trok hij in de kantine van de zaal aan de bel. Een rondje voor heel de kantine, daarvoor onze hartelijke dank. Rond half 8 verliet iedereen de hal om een Nieuwjaar borrel te gaan drinken in Stadionbar De Aftrap.  


 

 

 

 

 

 

EENDRACHT MAAKT MACHT!!Bennekel Boys winnen Harry van Raaij Cup 2015 Bennekel Boys winnen Harry van Raaij Cup 2015 Bennekel Boys winnen Harry van Raaij Cup 2015 Bennekel Boys winnen Harry van Raaij Cup 2015
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united