Aan t Blauwdoek meer sterren


“Aan ’t Blauwdoek meer sterren”. Er was geen beter moment om het nieuwe tribunedoek van PSV Fans United omhoog te doen dan voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta. De tekst op het doek is een regel uit het clublied en geeft aan dat de PSV-fans weer een kampioenschap willen, want de gele sterren staan voor een behaalde titel. Op dit doek hebben we ook de jaartallen van de behaalde kampioenschappen in de ster laten zetten, dit was op het oude doek niet het geval. Ook allemaal nieuwe portretfoto’s, want Philips staat niet meer op de voorzijde van de tenues. Dit keer shirts met de naam van hoofdsponsor energiedirect.nl erop. Die naam hadden we er niet opgezet als de energiemaatschappij PSV Fans United niet zou sponsoren. Zij gaven de sponsorbevestiging een dag voordat we de portretfoto’s naar de drukker zouden sturen. Hierdoor gebruikten we niet de foto’s van de portretten waarop geen sponsor te zien is. De foto is dan tot en met het logo geknipt.

De laatste 2 maanden liep het spel niet meer zo lekker bij PSV en de laatste thuisoverwinning dateerde alweer van 14 augustus. Er worden te veel kansen gemist en zelfs penalty’s werden belabberd geschoten. Dit hield in dat PSV voor de wedstrijd tegen Sparta al op 9 punten achterstand stond op Feyenoord. Met zo’n grote achterstand na pas 9 wedstrijden worden er veel fans al terecht onrustig. Je kunt dan duizend en één meningen daarover hebben en sommige wilden al tot actie overgaan. Anderen zullen dan denken waarom actie, maar op papier hebben we de beste selectie van Nederland. Dat het dan niet lukt betekend het dan dat er geen klik meer is tussen spelers en trainer? Ons lijkt dat die klik er nog wel is, het is nu aan de spelers en technische staf om te laten zien dat de afgelopen twee maanden slechts incidenten waren! PSV Fans United wilde door middel van het Blauwdoek wel even naar de spelers overbrengen hoe wij erover denken. Met minder dan een kampioenschap zijn wij niet tevreden! Kom op, PSV´ers!

We bedanken Pics United en Photo-prestige voor de foto’s, Piet Hoevenaars beletteringen voor de druk, de PSV-fans die geholpen hebben met het doek  en de fans op Noord die het doek gedurende het hele opkomstlied omhoog hielden.

EENDRACHT MAAKT MACHT!!Aan t Blauwdoek meer sterren Aan t Blauwdoek meer sterren Aan t Blauwdoek meer sterren Aan t Blauwdoek meer sterren Aan t Blauwdoek meer sterren Aan t Blauwdoek meer sterren
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united