1.000 volmachten tot aangifte!


Op verzoek van Lunatic News (Feyenoord-fans) plaatsen wij dit bericht omdat ook wij het uitwedstrijdenbeleid meer dan zat zijn. Daarom roepen wij de PSV-fans op om ook een volmacht tot aangifte via de Lunatic News website te doen. PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers heeft al aan de oproep gehoor gegeven door een volmacht te gegeven uit zijn naam.

 

Foto: Frits Bovers voor een vooroverleg bij FC Twente, waar ook te vaak een verplichte combi wordt opgelegd!

 

1.000 volmachten tot aangifte!

Gepubliceerd op 27 maart 2014 - 12:45

indexAfgelopen maandag deed Lunatic News een oproep aan alle voetbalsupporters in Nederland, om aangifte te doen tegen burgemeesters die zich schulden hebben gemaakt aan discriminatie en vrijheidsberoving. Al snel gaven veel supporters gehoor aan onze oproep en stuurde ons de volmacht om aangifte te doen. Het werd al snel duidelijk dat het de supporters menens is en niet langer met zich laten sollen.

Dat de actie breed wordt gedragen bij veel clubs in de Eredivisie en Jupilier League, heeft duidelijk gemaakt dat veel voetbalsupporters het beleid bij uitwedstrijden meer dan zat zijn. Tot hier en niet verder is de gedachte van iedere supporter van Rotterdam tot Leeuwarden en van Emmen tot Maastricht.

Drie dagen na de oproep, kunnen wij melden dat we de duizendste (!) volmacht hebben ontvangen in onze mailbox. Een prachtig aantal, waar wij als supporters toch wel een beetje trots op zijn. Wij danken daarom alle voetbalsupporters in Nederland die de tijd en moeite hebben genomen om via ons aangifte te doen. Maar we zijn er nog niet!

Daarom nogmaals de oproep aan iedere supporter van clubs in de Eredivisie en Jupiler League om ons te steunen in de strijd voor een beter uitwedstrijdenbeleid. Als je nog geen volmacht tot aangifte hebt gegeven, doe dit dan nu! Dit kan je doen via de volgende link: http://lunaticnews.nl/contact/

Vermeld bij je volmacht tot aangifte het volgende:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • De regel “ik geef hierbij Lunatic News de volmacht om namens mij aangifte te doen tegen elke burgemeester van een stad waar een Betaald Voetbal Organisatie huist en zich schuldig heeft gemaakt aan discriminatie jegens voetbalsupporters”

Het kost je niets en je helpt mee dat voetbalsupporters in Nederland eindelijk serieus genomen gaan worden. Op naar normalisatie! Dat willen wij, jij en iedere supporter met liefde voor hun club.Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united