Wat staat er in de glazenbol over PSV?


Nog steeds zitten we als ´makke schapen´ op versterkingen te wachten. Dat het hier en daar iets broeit moge duidelijk zijn. Zondag wacht in Amsterdam de topper tegen Ajax. Dit keer spelen wij met een veredeld B-team. Ajax deed dit nog niet zolang geleden ook enkele keren, maar desondanks wist PSV dan niet te winnen. Hopelijk valt het kwartje zondag een keertje onze kant op. De generale repetitie tegen het Wit-Russische Shakhtyor Soligorsk was er niet een om ons zelfvertrouwen te stimuleren. Er werd weliswaar met 1-0 gewonnen, maar echt overtuigend was het niet.

 

PSV speelde tegen deze, op papier, veel mindere tegenstander niet goed en kreeg het te weinig mogelijkheden. Slordigheden, te weinig over de vleugels spelen, onnodige hakballetjes, ballen niet onder controle krijgen en verdedigers die elkaar na een voorbereiding van anderhalf jaar nog niet lijken te begrijpen. Anderhalf jaar zal je denken, ja, want trainer-coach Cocu is al vanaf juni 2013 aan het proberen om er een team van te maken.

 

Wij, de fanatieke fans, zien PSV steeds verder afzakken. Financieel durven de beleidsbepalers, al dan niet terecht, geen enkel risico te nemen. De shirtsponsor gaat er mee stoppen. Hier zal een minder aantrekkelijke partij, met waarschijnlijk een lager sponsorbudget, voor in de plaats komen. Een medewerker van de hoofdsponsor liet, tijdens een gesprek in april, ook al blijken dat men daar ´not amused´ is dat men in de Europa League speelt in landen die voor hen niet aantrekkelijk zijn. Dus hoelang gaan zij nog door? Vallen grote sponsoren weg, trekken ze ook vaak de kleinere sponsoren mee. Ook kleinere sponsoren willen hun naam verbinden aan succes.

 

Het is jammer, of misschien wel goed, dat we niet in een glazenbol kunnen kijken, maar het moge duidelijk zijn dat wij ons terecht zorgen maken over de toekomst van PSV!Wat staat er in de glazenbol over PSV? Wat staat er in de glazenbol over PSV? Wat staat er in de glazenbol over PSV? Wat staat er in de glazenbol over PSV? Wat staat er in de glazenbol over PSV? Wat staat er in de glazenbol over PSV?
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united