Wanneer is die gifbeker onderhand eens helemaal leeg PSV?


Bij PSV keerde Willems terug in het basiselftal van PSV. Dit ging ten koste van Tamata. Hendrix was de verrassende vervanger op het middenveld van de geblesseerde Schaars. Na een kwartier was het even schrikken toen PSV-doelman Zoet zich voor een speler wierp die op hem afkwam. Zoet pakte de bal voor de voeten weg, maar kwam pijnlijk in aanraking met de aanvaller. Na een blessurebehandeling kon Zoet gelukkig verder.


Even hierna kreeg Depay een kans na een voorzet van Arias, maar de doelman pakte de te zacht ingeschoten bal. Ook Hendrix deed niet veel later van zich spreken, maar zijn zwabberbal werd door de doelman weg gebokst. In de 30ste minuut kreeg Tsjornomorets een kans na slecht verdedigen van PSV, de bal ging gelukkig naast het lege doel. Niet veel later kreeg Maher een kans na een aanval over vijf schijven. Zijn inzet werd echter door een verdediger geblokkeerd. Hierna kreeg Hendrix een kans na een zelf opgezette aanval met Depay, zijn schot ging over. Vijf minuten voor de pauze werd Depay nog gevaarlijk met een stuiterbal, maar de doelman kreeg de bal recht op hem af.


Tsjornomorets kreeg net voor de pauze nog een kans nadat een aanvaller Rekik met een duwtje uit balans had gebracht. De inzet ging voorlangs.


Vier minuten na de pauze kreeg PSV een grote kans toen locadia Narsingh vrij voor de keeper zette, de inzet ging over. Weer wat later stopte de doelman een knal van Maher die onderweg nog ligt van richting werd veranderd. En ja hoor, wat gebeurt er in de 58ste minuut? Een voorzet van rechts wordt door Djedje vanaf 15 meter over de te ver voor zijn doel staande Zoet gekopt, 0-1. Wat stelde PSV er nog tegenover? Een afstandsschot van Hiljemark dat werd gestopt door de doelman, een hoge bal die door Depay meteen op zijn schoen werd genomen en over ging en een schot van Hendrix dat tot corner werd gestompt.


De grootste kans was er voor Toivonen die in de 90ste minuut de bal voor het intikken had. De beperkte voetballer kan het blijkbaar niet met links dus schiet hij de bal buitenkant rechts knullig naast. Houdoe en bedankt, Toivonen!


Door de 0-1 nederlaag is PSV uitgeschakeld in de Europa League.


Opstellingen.
PSV: Zoet, Arias, Zanka, Rekik, Willems (Park/66), Hendrix, Maher, Hiljemark Toivonen/75), Narsingh (Bakkali/80), Locadia, Depay


FK Tsjornomorets: Bezotoskji, Zoebejko, P. Kovaltsjoek, Fontanello, Santana, K. Kovaltsjoek, Gaj (Didenko/79), Bobko, Riera, Antonov (Koetas/90+4), Dja Djedje (Leo Matos)Wanneer is die gifbeker onderhand eens helemaal leeg PSV? Wanneer is die gifbeker onderhand eens helemaal leeg PSV? Wanneer is die gifbeker onderhand eens helemaal leeg PSV? Wanneer is die gifbeker onderhand eens helemaal leeg PSV?
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united