Unieke situatie in PSV FANstore


Om 18.00 uur is de loting voor de Champions League. PSV, dat in pot 1 zit zal mogelijk toch enkele zware tegenstanders loten uit de andere potten. PSV-fans kunnen de loting volgen in de PSV FANstore. Dit is uniek in het bestaan van de club. Onderstaand bericht werd door PSV aan ons verzocht om op de website en Facebook te plaatsen. Bij deze PSV, EENDRACHT MAAKT MACHT!!


 

PSV introduceert aanstaande donderdag, op de dag van de UEFA Champions League loting, een speciaal uittenue. Ons team speelt de uitwedstrijden in het miljoenenbal in dit speciale tenue, mits de kleurstelling van de tegenstander dit toelaat. Hoewel het tenue donderdag pas gepresenteerd wordt, kunnen we wel melden dat het refereert aan de rijke historie van de club.


Bekijk de loting in het Philips Stadion
Bezoek donderdag 27 augustus de PSV FANstore in het Philips Stadion en profiteer van extra voordeel op dit nieuwe tenue! De winkel is tot 20.00 uur geopend met vanaf 18.00 uur de Champions League loting, live op een groot videoscherm. Koop jij het nieuwe tenue bovendien op de dag van loting, dan krijg je gratis de officiële badges.

Gratis shirt-badges op donderdag 27 augustus
Bij aanschaf van het nieuwste Europese PSV-shirt op 27 augustus ontvangt iedere klant, zowel online als in onze winkel, extra voordeel. Profiteer alleen aanstaande donderdag van een gratis:

•Champions League badge
•Respect badgeTerug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united