Tribunedoeken zorgen voor een gevulde tweede ring bij PSV-Dinamo Zagreb


De Europaleague-wedstrijd tussen PSV en Dinamo Zagreb zal bezocht gaan worden door ongeveer 10.000 toeschouwers. Ter opvulling van lege tribunedelen zijn op de tweede ring van noord, west- en oost tribunedoeken neergelegd. Dit karwei heeft woensdagmiddag plaatsgevonden.
Op west ligt, een voor ons, onbekend doek en het doek van PSV Fans United: ‘aan ’t blauwdoek meer sterren”. Daartussen liggen een vlag van de supportersvereniging en een van onze vereniging.
Op oost ligt een ‘oldtimer’ van de supportersvereniging, wat niet wil zeggen dat ie minder mooi is. Het is het roodwitte doek met in het zwart de letters PSV erop. Het doek beslaat bijna de gehele tweede ring. 
Op noord ligt het mega tribunedoek van PSV Fans United met de afmeting 110 x 15m. Op het doek staan het oude- en nieuwe logo van PSV met in het midden het prachtige logo van PSV Fans United. Dit logo komt verder nog een paar keer in schaduwvorm terug. De teksten op het doek zijn: PSV Fans United supports PSV en Proud to be a PSV-fan. Verder staan er 110 portretten op van leden van PSV fans United.


EENDRACHT MAAKT MACHT!!Tribunedoeken zorgen voor een gevulde tweede ring bij PSV-Dinamo Zagreb Tribunedoeken zorgen voor een gevulde tweede ring bij PSV-Dinamo Zagreb Tribunedoeken zorgen voor een gevulde tweede ring bij PSV-Dinamo Zagreb
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united