PSV, schaam je!


Een schandalige vertoning van PSV in Zagreb. Een zeer ongeïnspireerd PSV had er blijkbaar geen behoefte aan om voor de winst te gaan tegen Dinamo Zagreb. Dinamo, dat door de lege tribunes geen thuisvoordeel had, mocht van PSV naar hartenlust aanvallen.  Daarbij kwam PSV  een paar keer goed weg.  De grootste kans voor Dinamo was er eentje uit een counter toen een voorzet van Willems niet bij Toivonen kwam. Er gingen 4 spelers van Dinamo in de aanval met slecht 2 verdedigers van PSV bij. PSV had het geluk dat de speler van Dinamo voor eigen succes ging, want er stonden 2 van zijn ploeggenoten vrij om de bal in het doel te schieten. Gelukkig redde Tyton bekwaam. Na de pauze zocht PSV iets meer de aanval. De grootste kans was er voor Toivonen, maar zijn kopbal werd door de keeper van Dinamo weg gebokst.  Met een juiste instelling had PSV een goed resultaat kunnen neerzetten, een gemiste kans dus. Schaam je!

Opsteling:
Dinamo Zagreb:
Zelenika, Pinto, Addy (Simunovic/81), Simunic, Pivaric, Antolic (Ruben Lima/86), Ademi, Soudani, Brozovic, Fernandes, Sammir (Cop/53).
PSV:  Tyton, Arias, Bruma, Hendrix, Willems ( Tamata/58), Maher (Hiljemark/86), Toivonen, Schaars, Jozefzoon, Locadia (Matazv/75), Depay.


PSV, schaam je! PSV, schaam je!
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united