PSV moet trouwe fans kampioenschap geven


Als je naar het voetbalprogramma van Omroep Brabant heb gekeken en je hoorde trainer-coach Cocu praten over tegenstander Willem II zou je denken dat die op een tweede plek achter PSV staan, zo hemelde hij de Tilburgers op. Achteraf gezien kun je na de zwaarbevochten 2-1 overwinning zeggen hij had gelijk over de kwaliteiten van Willem II. De echte nummer twee van de eredivisie had echter begin december onder de rook van Schiphol de zwakheden van de Tilburgers al blootgelegd door hen met 5-0 terug naar het mooie Brabant te sturen.

 

Dat je als PSV respect toont voor je tegenstander is prima, maar je kunt ook overdrijven. Als je als koploper tegen de nummer 11 speelt mag je gerust zeggen dat zij zeker in het PSV Stadion niks te vertellen zullen hebben. Dat ben je gewoon aan je stand verplicht. Na de wedstrijd lees je een uitspraak van Cocu waarin hij aangeeft dat PSV ondanks de achterstand en de gemiste strafschop karakter toonde. Dat ze dat vanaf het begin maar hadden gedaan, maar ze leken te denken we doen het wel even. PSV moet niet denken dat ze met twee vingers in de neus kampioen worden. Zoals we al eens eerder hebben aangegeven zal PSV als ze kampioen willen worden zich elke wedstrijd voor minimaal 100 % moeten geven. Dat is toch niet te veel gevraagd of wel dan?
Het lijkt ons dat je als voetballer niets mooier aan je trouwe fans kunt geven dan een kampioenschap.PSV moet trouwe fans kampioenschap geven PSV moet trouwe fans kampioenschap geven PSV moet trouwe fans kampioenschap geven PSV moet trouwe fans kampioenschap geven PSV moet trouwe fans kampioenschap geven
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united