PSV Fans United steekt steward hart onder de riem


Wie kent hem niet, William de steward van de oosttribune? Altijd paraat, of het nu wedstrijden van PSV waren of concerten van Guus Meeuwis. Zowel uit als thuis was hij er voor de fans. Dit jaar tijdens de concerten van Meeuwis merkte hij dat ie niet helemaal fit was. Hij was wat duizelig, maar deed zijn ding. Na de concerten ging het steeds minder en kreeg hij last van evenwichtsstoornissen. Na herhaalde ziekenhuis bezoeken ontdekte men een tumor dat tegen de hersenstam drukt. Hij heeft het National Death Syndroom. Dit houdt in dat als het tumor gaat draaien hij plotseling kan overlijden. Toch houdt William de moed erin, dat siert hem heel erg. Hij kijkt positief naar het leven en hoopt dat ze binnenkort met een oplossing komen.

Nadat enkele weken geleden een fan naar ons toekwam die William een hart onder de riem wilde steken twijfelden wij geen moment. Even wat brainstormen aan de kraam van PSV Fans United en we waren er uit. We gingen een jubileumshirt halen en lieten er door spelers handtekeningen opzetten. Er kwam een grote lijst en we konden aan de slag. De letters voor de tekst werden letters die normaal gesproken op een PSV-shirt worden gedrukt. Dus met de letters PSV in de letter. Op de kleine ruimtes die overbleven kwam een sticker van zowel PSV als PSV Fans United.

Uitgerekend op de dag dat het wat minder met hem ging stonden we onverwacht met zijn drieën bij William aan de deur. Initiatiefnemer Rob, Angela (penningmeester PSV Fans United) en voorzitter Frits kwamen de lijst overhandigen. De vrouw van William wist dat we kwamen, hijzelf dus niet. Eenmaal binnen pakte William de met PSV-papier ingepakte lijst uit. Hij waardeerde het gebaar van de oost-fans enorm. De lijst krijgt een speciale plaats aan de muur.

Onze speciale dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

EENDRACHT MAAKT MACHT!!PSV Fans United steekt steward hart onder de riem
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united