PSV Fans United naar de training


In het verleden stond er regelmatig iemand van PSV Fans United langs de zijlijn bij trainingen van PSV om foto’s te maken. Wegens omstandigheden is dat op een gegeven moment gestopt. Af en toe vraagt men nog weleens aan de kraam: ‘hey Fans United, wanneer komen er weer eens een keertje trainingsfoto’s op jullie site’? 
Na intern overleg hebben we besloten dat we dit onder voor behoud weer een keertje in de week willen gaan doen. Onder voor behoud wil zeggen dat we afhankelijk zijn van het al dan niet open zijn van een training. Als je bijvoorbeeld naar aanstaande donderdag- of vrijdag kijkt zie je dat beide trainingen besloten zijn. Wij zijn altijd al tegen besloten trainingen geweest. Blijkbaar doet men dit om mogelijke tegenstanders of de pers om de tuin te leiden, maar daar zien we in het stadion weinig van terug.
Dus blijft er voor ons en voor de overige fans niets anders over om op maandag op de website van PSV te kijken of men de mogelijkheid heeft om te gaan. Wij gaan dus in ieder geval proberen om een keer per week foto's van de training te plaatsen.


PSV Fans United naar de training
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united