PSV Fans United-lid Hageman wint wereldtitel thaiboksen


PSV Fans United-lid Robbie Hageman heeft zaterdag 25 januari in Eindhoven de wereldtitel thaiboksen in de koningsklasse tot 70 kilo gewonnen. Hageman, die ook nooit te beroerd is om te helpen met acties van PSV Fans United (zie foto 5), is een op en topsporter waar de jonge PSV-spelers een voorbeeld aan kunnen nemen. Misschien een idee om de spelers door Robbie wat fysieke training te laten bijbrengen of hem te laten uitleggen wat je moet doen om een topsporter te zijn en te blijven.
De 22-jarige Hageman daagde de huidige wereldkampioen de Spanjaard David Calvo uit in zijn eigen stad Eindhoven.
Voor ruim 1500 wist Robbie in een harde wedstrijd de partij naar zich toe te trekken. Vooral de
vijfde en laatste ronde was van een hoog niveau van de Eindhovenaar. Naast De Nederlandse- Europese titel heeft de Eindhovenaar
nu ook de wereldtitel binnen.
 
De jury wees de professionele  Robbie Hageman, die zijn topsport combineert met een hbo-studie aan de Johan Cruijff University, unaniem als nieuwe wereldkampioen aan en het werd een groot feest in Eindhoven.
 
De thuiskomst van de nieuwe wereldkampioen werd een domper, tijdens zijn wedstrijd is er in zijn woning ingebroken en zijn er veel spullen gestolen van deze sympathieke topsporter.


PSV Fans United-lid Hageman wint wereldtitel thaiboksen  PSV Fans United-lid Hageman wint wereldtitel thaiboksen  PSV Fans United-lid Hageman wint wereldtitel thaiboksen  PSV Fans United-lid Hageman wint wereldtitel thaiboksen
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united