PSV Fans United heeft tip voor Cocu


Een tip voor PSV-trainer Cocu: Aankomende week alleen maar trainen op afwerken op doel. Wat een kansen kreeg PSV tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Was het onkunde, waren de spelers te onbesuisd of zaten ze met hun gedachten nog bij de Nationale ploeg? De grootste kansen waren er tijdens de eerste helft voor Depay en Toivonen, zij faalden beide oog in oog met keeper Bizot. PSV kreeg dus veel kansen, maar Groningen kreeg ook een grote kans uit een hoekschop. De inzet van Botteghin, waarbij Tyton al verslagen was, werd door Toivonen voor de lijn weggehaald.
Verder werd Groningen voor rust nog gevaarlijk door balverlies van Schaars op de helft van Groningen. Bij de diepe bal die hierop volgde was Tyton net iets eerder bij de bal. Tijdens de eerste helft was er verder onnodig veel balverlies voor PSV en Bakkali liep zich weer eens herhaaldelijk vast en was niet gelukkig met zijn voorzetten. Aankoop Maher kwam er ook niet aan te pas. Als de kansen dan niet worden benut lijkt het mij beter om Locadia meteen na de rust in te brengen, maar de technische staf dacht daar anders over.
Na de pauze kreeg PSV meteen weer een grote kans door Depay, maar zijn inzet werd weer door Bizot gestopt. Uit de tegenaanval die hierop volgde liet rechtsback Brenet zijn man simpel weglopen en werd Tyton gepasseerd, 1-0. PSV leek niet onder de indruk van de achterstand en ging weer door met het zoeken van de aanval. Na een solo werd Bakkali net buiten de 16 meter gevloerd. De vrije trap die hierop volgde verdween via de muur net naast het doel.
Locadia kwam pas na 67 minuten Matazv vervangen. Met nog twintig reguliere minuten op de klok kreeg Groningen een grote kans die door Tyton met zijn voeten werd gered. PSV gaf hierna nog wel wat plaagstootjes, maar dit leidde niet meer tot grote kansen. Ook de komst van Jozefzoon voor de teleurstellende Bakkali bracht geen verandering meer in het spelbeeld.
De conclusie na 10 gespeelde competitiewedstrijden is dat dit wisselvallige PSV van iedereen kan winnen, maar ook van iedereen kan verliezen. Gaat dit dan weer een teleurstellend seizoen worden, daar zitten wij als fans toch niet op te wachten!

Opstellingen:
FC Groningen: Bizot, Magnasco, Kappelhof, Botteghin, Wijnaldum, Kieftenbeld, Chery De Leeuw/85), Hiariej (Lindgren/76), Adorjan (Zivkovic/61), Van der Velden en Kostic.
PSV: Tyton, Brenet, Bruma, Hendrix, Willems, Toivonen, Schaars (Hiljemark/61), Maher, Bakkali (Jozefzoon/76) , Matavz (Locadia/67) en Depay.PSV Fans United heeft tip voor Cocu PSV Fans United heeft tip voor Cocu
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united