PSV Fans United geeft brief af voor burgemeester


Donderdagmorgen om 8.40u heeft PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers een brief afgegeven aan de receptie van het gemeentehuis. De brief is geadresseerd aan de Eindhovense burgemeester Rob van Gijzel. Ook de vermelding "spoed" staat erop. Hierna gaf hij ook een kopie van de brief af aan de directiesecretaresse van PSV.

De bijgevoegde bijlage 1 die met de brief is afgegeven is terug te lezen op www.psvfansunited.nl van 5 juli jl. Stapt PSV Fans United uit het PSV Convenant?

De tekst van de brief voor de burgemeester luidt:
Op vrijdag 5 juli jl. hebben wij aangegeven (zie bijlage) wat wij, PSV Fans United, van de sluiting van Stadionbar De Aftrap vinden zonder hierover met de andere Convenant-partners te overleggen. Hierin wordt ook aangegeven dat we mogelijk uit het Convenant gaan stappen. Wij hebben nog dezelfde dag, voordat we het bericht op www.psvfansunited.nl plaatsten, PSV-directeur Tiny Sanders hierover ingelicht. Hij zou er mee aan de slag gaan om dan de partijen bij elkaar te krijgen. Dit is echter tot op heden, om wat voor reden dan ook, niet gebeurt. Daar De Aftrap nu al enkele thuis-, uitwedstrijden en inloopavonden verplicht dicht is moeten blijven, is voor PSV Fans United de maat vol. Als u samen met de politie niet per zaterdag 10 augustus de sluiting opheft, stappen wij per die datum direct uit het Convenant!

 Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united