Nieuwe jubileum thuisshirt PSV 100 jaar


Donderdag 6 juni werd het jubileum thuisshirt van PSV gepresenteerd. Het shirt is rood met een witte kraag en een witte rand aan de mouwen. De letters van de naam van onze hoofdsponsor Philips zijn goudkleurig. Ook staat het 100-jarig logo erop. Op de achterkant staat 1913 net onder de kraag.

Helaas staat achter op het jubileumshirt ook de naam van een sponsor die pas enkele jaren met de club verbonden is. Hoort er niet op te staan, vinden wij! Er is na goed overleg bewust besloten voor een rood shirt. Dit verwijst naar de succesjaren 1978 en 1988 toen PSV de grootste prijzen uit haar historie haalde. De broek is wit net als de sokken die wel een rode rand hebben. Het Nike-teken staat er ook goudkleurig op. Volgens de statuten van PSV moet het tenue altijd rood met wit zijn dus aan die voorwaarden is voldaan. PSV zal 1 jaar in dit jubileumtenue spelen.

Voor de presentatie was er een introductiefilmpje waarin Ruud van Nistelrooij, Jan Heintze en “Mister PSV” Willy van der Kuijlen de shirts in speciale koffers naar het Philips Stadion brengen. Van Nistelrooij bestuurt de auto, Heintze en Van der Kuijlen zitten achterin. In het stadion aangekomen overhandigen ze de shirts aan 3 selectiespelers.

Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united