Niet praten, maar voetballen, Marcel


PSV Fans United roept al weken dat het niet goed gaat met onze voetbalclub. Nu, een aantal blamages verder, lijkt men wakker te worden binnen de club. Trainer Cocu zinspeelde, na de verloren wedstrijd in Bulgarije, op veranderingen in zijn elftal. Wat dat daadwerkelijk gaat inhouden zullen we zondag zien. Het lijkt er meer op dat de mentaliteit bij veel van die te verwende spelers niet goed is want dat ze kunnen voetballen weten we allemaal. Voor de te voeren strijd en passie mag de technische staf zich ook verantwoordelijk voelen. Zij moeten de spelers dat extra zetje geven als men niet een hele wedstrijd geconcentreerd kan blijven of de opgegeven taken niet goed worden uitgevoerd.

Afgelopen woensdag kreeg PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers een sms van technisch directeur Marcel Brands met het verzoek om zaterdag bij een gesprek aanwezig te zijn met directie, technische staf en Harrie Timmermans, de voorzitter van de supportersvereniging PSV. Bovers antwoordde het volgende: ‘ik weet niet of een gesprek nut heeft, komt naar mijn mening toch niks uit’. Na de wedstrijd in Bulgarije stuurde Bovers een sms naar Brands met de mededeling dat hij zaterdag naar de training komt ongeacht een open- of besloten training. Hierop reageerde Brands dat zijn initiatief goed bedoeld was, maar dat de boodschap duidelijk is. Dat het initiatief goed was vond Bovers ook, maar die gaf aan dat er gevoetbald moet worden.

Verder gaf de PSV Fans United-voorzitter aan dat de wanprestaties te lang aanhouden en dat de directie daar de ogen niet meer voor kan en mag sluiten. Zondag dus Feyenoord – PSV, voor ons nog altijd een topper ongeacht de stand op de ranglijst van beide clubs. Zulke wedstrijden blijven speciaal. De fans grijpen dan de dag ervoor graag aan om de spelers wat extra te motiveren door massaal naar de training te komen en door vuurwerk en gezang de spelers een hart onder de riem te steken. Wat besluit PSV, we doen een besloten training.

Deze besloten trainingen hebben de afgelopen seizoenen al vaker aangetoond dat ze qua behaalde punten geen enkel nut hebben. Wij hopen dat PSV zaterdag toch verstandig genoeg is om de poorten te openen, zodat de geplande ludieke acties van teleurgestelde fans op een normale manier doorgang kunnen vinden. Het zou toch jammer zijn dat fans zich op een andere manier de toegang tot trainingscomplex De Herdgang gaan verschaffen. De training van zaterdag begint om 12.30 uur.  Fans die aan de ludieke actie willen deelnemen worden omstreeks 12.00 uur verwacht.

Foto: (c) pics unitedTerug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united