NAC Breda-uit vaak een lastige tegestander voor PSV


Zondagmiddag speelt PSV om half 3 in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda. NAC is in het verleden vaak een lastige tegenstander voor PSV geweest.  Op dit moment staat NAC op een tiende plaats, PSV, dat slechts vier punten meer heeft, op een vijfde.  Afgelopen weekend verloor NAC verdiend van hekkensluiter RKC Waalwijk met 3-0. Zij zullen er dus alles aan doen om zich te revancheren tegen PSV.
Thuis speelt  NAC vaak sterker dan uit en de laatste thuiswedstrijd werd met 5-0 gewonnen van Go Ahead Eagles. Een thuiswedstrijd van NAC dit seizoen die er qua resultaat uit springt is de 3-0 overwinning  tegen de huidige koploper AZ Alkmaar. Dit was op 22 september jl. Doordat er bij thuiswedstrijden  veel sfeer wordt gemaakt door haar achterban lijkt dat NAC regelmatig vleugels te geven.
Vorig seizoen won PSV vrij eenvoudig met 1-6 in Breda. De doelpunten voor PSV werden toen gemaakt door Lens (2), Wijnaldum, Zanka, Narsingh en Locadia. Buijs scoorde bij een 0-2 stand voor NAC. Het seizoen daarvoor verloor PSV met 3-1 (doelpunt Wijnaldum) van NAC, die nederlaag betekende het einde voor PSV-trainer Rutten.  In het seizoen 2010/2011 werd er door PSV met 4-2 (doelpunten van Jonathan en Dzsudzsak) verloren.  PSV verloor ook in het seizoen 2009/2010 van NAC, toen werd het 2-1 (doelpunt Engelaar) , net als in het seizoen 2008/2009 (doelpunt Afellay).
Al met al lijkt het dus geen makkelijke middag te gaan worden voor PSV. 

De vermoedelijke opstellingen:
PSV:
Tyton, Arias, Bruma, Rekik, Willems, Toivonen, Schaars, Maher, Narsingh, Locadia en Depay.

NAC Breda:
Ten Rouwelaar, De Roover, Kwakman, Drost, Van der Weg, Seuntjes, Lurling, Buijs, Sarpong, Perica en Poepon.

Come on PSV!NAC Breda-uit vaak een lastige tegestander voor PSV NAC Breda-uit vaak een lastige tegestander voor PSV NAC Breda-uit vaak een lastige tegestander voor PSV
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united