Is PSV kansloos in De Kuip?


PSV blijft na de veertiende speelronde op de achtste plaats staan. Men heeft zeven punten minder dan koploper Vitesse, dat met 0-3 bij Go Ahead Eagles won. Volgende week zondag speelt PSV in de Rotterdamse Kuip tegen Feyenoord. Vooraf hoorde je gisteravond bij de kraam van PSV Fans United dat het een hele moeilijke wedstrijd gaat worden. Is dat zo?
Feyenoord, de huidige nummer zeven van de eredivisie, verloor zondagmiddag met 1-0 bij degradatiekandidaat RKC Waalwijk. De wedstrijd, die eigenlijk geen winnaar verdiende, was niet goed. Ondanks een groot balbezit percentage speelden de Rotterdammers niet al te best. Waarom zou PSV dan zondag geen kans hebben? Natuurlijk, gesteund door hun legioen krijgt Feyenoord vaak extra krachten, maar dat is vooraf al bekend.
We gaven het weken geleden al aan dat dit PSV van iedereen kan winnen, maar ook kan verliezen. Omdat wij een aanvallend Feyenoord verwachten, zal PSV met een snelle omschakeling voor gevaarlijke counters kunnen gaan zorgen.  Wat we wel als een minpunt zien is dat PSV drie dagen eerder in Bulgarije voor de Europa League moet aantreden.


Vooruit nu roodwitten vooruit PSV!Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united