Herdenking PSV-fan Rooie na noodlottig ongeval in 2004


Willem ll – PSV van zondag 28 maart 2004, een wedstrijd die ik nooit meer zal vergeten. Op de tribune in Tilburg hoorde ik het trieste nieuws over het ongeluk op de Kennedylaan in Eindhoven, waarbij twee doden vielen te betreuren. Een van de doden was PSV-fan Martijn Nooijen (24 jr), beter bekend als Rooie. De andere dode was zijn maat NAC-fan Haike van Erp (20 jr). Ze waren in de vroege ochtend van zaterdag op zondag met een auto frontaal op de reclamezuil van een tankstation gebotst.

 

Het is vandaag alweer 10 jaar geleden dat beiden het leven lieten. Rooie zal vanavond op een gepaste wijze herdacht worden bij de gedenkplaat op de ongeluksplek bij het tankstation. Verzamelen aldaar vanaf 19.00 uur. Daarna zal er vanaf 20.00 uur een feestavond (uitwedstrijd prijzen) met DJ georganiseerd worden ter eren van Rooie. Een ieder is welkom. De entree is gratis.

 

Eendracht maakt macht!!

 

Foto in Newcastle (15 april 2004) genomen. PSV-fans met een spandoek ter eren van Rooie. Zijn portret staat erop, de logo’s van EJK en PSV en een foto met fakkels. De tekst is: Rooie, we missen je… je matenHerdenking PSV-fan Rooie na noodlottig ongeval in 2004
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united