Harry van Raaij onthult opgeknapte poort ingang oost


Harry van Raaij onthulde voorafgaand aan de wedstrijd PSV- Cambuur de opgeknapte poort bij de oost ingang. Samen met Tiny Sanders (PSV-voorzitter) en oud bestuursleden van de Stichting Oost (de voorloper van PSV Fans United) werd het zeil verwijderd. De eens zwarte poort is nu op delen voorzien van goudkleurige verf wat goed past bij het 100-jarig bestaan van onze club.

Van Raaij was tijdens zijn tijd als voorzitter samen met oud commercieel-directeur Spooren verantwoordelijk om het project stadionpoort te laten doorgaan. 

De poort was toen een grote wens van de jongens achter de stichting Oost. Het idee voor de opknapbeurt kwam van oud voorzitter van de stichting Bert Moonen. Hij betrok er wat oud gedienden van de stichting bij zoals ontwerper Retera, Koenie en Bovers. 
Afgelopen dinsdag werden de poortdelen geschuurd, donderdag hebben officiele schilders uren werk gehad om de poort de opknapbeurt te geven zoals de fans het graag zagen. Zij vonden het een eer om het karwei te mogen doen, daarvoor onze dank.

EENDRACHT MAAKT MACHT!!Harry van Raaij onthult opgeknapte poort ingang oost Harry van Raaij onthult opgeknapte poort ingang oost Harry van Raaij onthult opgeknapte poort ingang oost
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united