Harde woorden Cocu lijken nog niet doorgedrongen


In een koud en slecht gevuld Vasil Levski Stadium begon PSV aan de een na laatste wedstrijd in de poulefase van de Europa League. Verrassend was de linksbackpositie van de jeugdige Hendrix. De wedstrijd begon vrij rustig en je zou haast gaan denken, hoe is het mogelijk geweest dat PSV van deze tegenstander thuis verliest. Ludogorets leek de kat uit de boom te kijken omdat ze aan de leiding in de groep staan. Ze lieten PSV op haar gemakje opbouwen.
Toch moeten de Roemenen na ruim een half uur wakker geschrokken zijn toen PSV twee keer gevaarlijk werd. Narsingh kwam beide keren op, maar zijn voorzetten bereikten Locadia niet.  Daarna hebben we de pech dat bij een uitbraak Ludogorets zoveel geluk heeft dat een inzet door Arias in eigen doel wordt geschoten.
Na de pauze sukkelde de wedstrijd verder en leek het er op dat Bruma zich wilde sparen voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Hij pakte onnodig ter hoogte van de middenlijn zijn tegenstander vast en kreeg zijn tweede gele kaart. Met tien man, en 1-0 achter,  kreeg PSV ook niet de geest om de mouwen wat extra op te stropen zodat de spelers eens konden laten zien, trots te zijn in ons PSV-shirt te mogen spelen.
Integendeel, rond de tachtigste minuut liet Toivonen, niet voor het eerst dit seizoen, zijn tegenstander weer eens lopen en kon uit diens voorzet de 2-0 in de touwen geschoten worden.  Wat een in en in trieste vertoning tegen zo’n middelmatige tegenstander. We zien geen enkele vooruitgang in het spel van PSV en houden ons hart vast voor de komende wedstrijden!Opstellingen
Ludogorets:
V. Stojanov, Minev, Barthe, Moiti, Caicara, Zlatinski, Marcelinho, Djakov, Aleksandrov, Misidjan, Bezjak (Quixada/82)

PSV:
Zoet, Arias, Bruma, Rekik, Hendrix, Toivonen, Schaars, Maher, Narsingh (Jörgenson/63), Locadia (Jozefzoon/75), Depay (Bakkali/81)Harde woorden Cocu lijken nog niet doorgedrongen Harde woorden Cocu lijken nog niet doorgedrongen Harde woorden Cocu lijken nog niet doorgedrongen
Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united