Gesprek tussen Frits Bovers en Tiny Sanders


Naar aanleiding van het uitlekken van het rapport over de clubcultuur bij PSV, heeft PSV Fans United-voorzitter Frits Bovers een gesprek gehad met PSV-directeur Tiny Sanders. Ook werd er nog gesproken over de negatieve prestaties op het veld.
Over het uitlekken van het rapport, dat naar buiten werd gebracht door VI’s “clubwatcher”  Thijs Slegers, was Sanders nog het meest kwaad op het forumlid die Slegers de vertrouwelijke informatie had toegespeeld. Hij verwijt Slegers niet dat die het naar buiten bracht, maar zei wel dat hij een baantje als journalist zelf niet ambieerde. 
Er werd ook gesproken over de slechte communicatie, wat PSV Fans United  in 2011 al tegen de directie had gezegd. Sanders raadde vooral de website van PSV in de gaten te houden voor nieuws. Hier hebben wij een andere mening over omdat we niet constant op het net zitten. Wij ontvangen liever een mail met informatie. Kunnen wij ook nooit zeggen dat we iets niet gezien/gelezen hebben. 
Tijdens het gesprek liet Bovers Sanders nog tekst uit het clubblad van 2011 lezen waarin technisch directeur Marcel Brands destijds aangaf dat Stijn Schaars geen versterking was! Verder vond Sanders het vreemd dat wij niet door het forum geïnterviewd waren. 
Er was kritiek van sponsoren in het rapport dat Tiny Sanders te bevriend zou zijn met president-commissaris Swinkels (Bavaria-man). Hierop stelde Bovers de vraag dat wat er zou gebeuren als er zich een ander biersponsor zou melden die veel meer zou betalen dan Bavaria. Sanders gaf hierop aan dat hij dat dan bij de huidige biersponsor zou aangeven en dat ze dan voor het geboden bedrag toch PSV’s biersponsor konden te blijven. Wel zo netjes na al die jaren de fans van een lekker Brabants biertje te hebben voorzien.
Dat PSV niet goed speelt was Sanders natuurlijk ook opgevallen. Een deel daarvan wijt hij aan de blessures die er binnen de selectie zijn.  Dat kan dan wel zo zijn, maar Bovers gaf aan dat het al bergafwaarts ging na de 1-1 tegen AC Milan toen alleen Bakkali geblesseerd was. De 4-0 winst op Ajax vonden beiden een uitzondering daar PSV die wedstrijd, na een goede opening, het spel uithanden gaf. Beide heren waren zeer blij dat PSV de klus, na 20 minuten top te zijn, in de tweede helft alsnog klaarden. Zij vonden echter ook dat na wat mindere wedstrijden  zo’n euforie snel voorbij is. Sanders gaf nog aan dat zoals het er nu voorstaat  we geen versterkingen hoeven te verwachten tijdens de winterstop.  Bovers gaf aan wij dat jammer vinden, want puntenverlies tegen clubs waarvan de begroting stukken minder is als die van PSV moet niet kunnen. Op het laatst is er nog afgesproken dat beide heren in de toekomst wat vaker rond de tafel gaan zitten.

EENDRACHT MAAKT MACHT!!


Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united