Aan t Blauwdoek meer sterren
“Aan ’t Blauwdoek meer sterren”. Er was geen beter moment om het nieuwe tribunedoek van PSV Fans United omhoog te doen dan voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Sparta. De tekst op het doek is een regel uit het clublied en geeft aan dat de PSV-fans weer een kampioenschap willen, want de gele sterren staan voor een behaalde titel. Op dit doek hebben we ook de jaartallen van de behaalde kampioenschappen in de ster laten zetten, dit was op het oude doek niet het geval. Ook allemaal nieuwe portretfoto’s, want Philips staat niet meer op de voorzijde van de tenues. Dit keer shirts met de naam van hoofdsponsor energiedirect.nl erop.

Lees verder

BELANGRIJK BERICHT voor de leden van PSV Fans United

Beste PSV-fan,

Wij willen je bedanken voor je steun in het afgelopen seizoen. In verband met kostenbesparing sturen we geen verzoek tot betaling om de contributie voor het seizoen 2016/2017 te voldoen. We doen het nu middels deze weg. Het lidmaatschap voor PSV Fans United bedraagt 12,50 euro per seizoen (seizoen loopt van 1-8 / 31-7) en is over te maken via internetbankieren naar: 
PSV Fans United rekeningnummer: NL06 RABO 0113 7571 82

 Lees verder

PSV Fans United betreurt het vertrek van Hans van Breukelen

PSV Fans United betreurt de overstap per 1 juli van Hans van Breukelen als lid van de Raad van Commissarissen van PSV naar de KNVB. Daar wordt Van Breukelen technisch directeur. Bij PSV zullen we hem missen als man met een groot voetbalverstand. Zo iemand heeft PSV nodig binnen de Raad van Commissarissen.Lees verder

 
psv 100 jaar
PROGRAMMA

-

01 Apr 2017 19:45
Eredivisie
Het Kasteel, Rotterdam
De Grolsch Veste
06 Apr 2017 20:45
Fc Twente-PSV
Philips Stadion
09 Apr 2017 16:45
PSV-Willem ll
mark van bommel psv fans united