Tiny Sanders kondigt afscheid aan en bedankt de PSV-fans


Tijdens de Nieuwjaars receptie kondigde PSV-directeur Tiny Sanders aan dat hij na een termijn van 4 jaar stopt als directeur. Op verzoek van de Raad van Commissarissen maakt hij wel het seizoen af, want zijn contract loopt af op 1 april aanstaande. In een open brief bedankt Sanders de PSV-fans:

Geachte Bestuur,

Tijdens mijn speech op de nieuwjaarsreceptie heb ik aangegeven te gaan stoppen met mijn taken bij PSV. Als u de toespraak gehoord of gelezen hebt, dan beseft u hoeveel bewondering wij allemaal hebben voor de manier waarop de supporters van PSV zich, vooral de laatste maanden, hebben opgesteld als één man achter het team.

Hoewel we nog een aantal maanden samenwerken wilde ik graag hier al mijn dank en waardering uitspreken voor de samenwerking tussen PSV en de supporters (vereniging(en)). De ingeslagen weg gaat zeker tot nieuwe sportieve successen leiden, waar we allemaal op onze eigen manier van gaan genieten.

U hierbij een mooi jaar 2014 toewensend, maar vooral een lange reeks van jaren om met trots te kijken op uw ondersteuning toen het moeilijk en nodig was.


Met vriendelijke groet,


Tiny SandersTiny Sanders kondigt afscheid aan en bedankt de PSV-fans Tiny Sanders kondigt afscheid aan en bedankt de PSV-fans Tiny Sanders kondigt afscheid aan en bedankt de PSV-fans
Terug


PROGRAMMA

-

01 Jan 1970 1:00
,
mark van bommel psv fans united