PSV Fans United niet betrokken bij het ‘Forum Clubcultuur’


Het bestuur van PSV Fans United is op geen enkele manier betrokken geweest bij het ‘Forum Clubcultuur’ van PSV. Dat Forum heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om na intensieve interviews en discussies te komen met haar eindresultaat in de vorm van 25 aanbevelingen. De verbazing van PSV Fans United-voorzitter, Frits Bovers, was daarom groot toen hij, tijdens een persconferentie van 13 mei jl., hoorde over een opgezet Forum. Nog niet eens zo zeer dat hij niet in het Forum zat, maar omdat PSV Fans United op geen enkele wijze was ingelicht over een mogelijke start van een Forum. Ook zijn wij nooit geïnterviewd na de start van het Forum.
Toch vreemd als je als een officiële supportersvereniging te boek staat, die ook nog eens vaak (terecht) heel kritisch is. Achteraf gezien vinden wij het niet erg dat er niemand van ons in het Forum zat, aangezien het rapport tegen de afspraken in gelekt is naar de pers. Hadden wij erin gezeten weten we wel in welke richting de beschuldigende vinger had gewezen.

De zaken uit het door het Forum uitgebracht rapport, die voor supporters belangrijk zijn, waren al eerder door PSV Fans United naar de directie overgebracht, zoals bijvoorbeeld:
De besloten trainingen
Prijzen kaarten m.b.t. tot wedstrijden buiten de competitie om/veilingsites
Communicatie
Spelersgedrag

Op een aanbevelingspunt van het Forum over de introductie van nieuwe spelers hebben wij nog een punt dat we toegevoegd willen hebben. Die aanbeveling is dat nieuwe spelers en nieuwe medewerkers  een introductie moeten krijgen over de cultuur en regels van PSV  en tijdens die introductie ook met de diverse PSV-geledingen uitgebreid kennismaken. Het lijkt ons niet meer dan normaal dat men ze dan ook laat kennis maken met een afgevaardigde van kleinere groeperingen zoals Lighttown Madness en PSV Fans United. Dit leggen we binnenkort voor aan de directie.

EENDRACHT MAAKT MACHT!!Terug


 
    PROGRAMMA

    -

    01 Jan 1970 1:00
    ,
    mark van bommel psv fans united